Revista Design
Revista Design
Altoparlanti Aktiv

db60

Altoparlanti Aktiv Altoparlanti aktiv db60 është krijuar vërtet për përdoruesit e pajisjeve mobile. Stili i altoparlantit db60 bazohet në trashëgiminë dhe thjeshtësinë e gjuhës nordike të projektimit. Lehtësia e përdorimit reflektohet në formën origjinale dhe karakteristikat minimaliste. Altoparlanti nuk ka butona dhe dizajni i pastër e bën atë të përshtatshëm për montim kudo që të ketë nevojë për tingull të shkëlqyeshëm. Db60 është në kufirin midis audios në shtëpi dhe modelimit të brendshëm.

Emri i Projektit : db60, Emri i stilistëve : DNgroup Design Team, Emri i klientit : DNgroup.

db60 Altoparlanti Aktiv

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.