Revista Design
Revista Design
Shkallë E Vogël Zyre

Conceptual Minimalism

Shkallë E Vogël Zyre Dizajni i brendshëm është i zhveshur në një minimalizëm estetik, por jo funksional. Hapësira e planit të hapur theksohet nga linjat e pastra, hapjet me xham të madh që lejojnë shumë dritë natyrore të ditës, duke bërë të mundur që linja dhe avioni të bëhen elementet themelore strukturore dhe estetike. Mungesa e këndeve të drejta përcaktoi nevojën për të përvetësuar një pamje më dinamike të hapësirës, ndërsa zgjedhja e një gamë të lehta ngjyrash të kombinuar me larminë materiale dhe tekstuale lejon hapësirën dhe unitetin e funksionit. Mbarimet e përfunduara të betonit ngrihen në mure për të shtuar një kontrast midis gri të bardhë-të butë dhe të ashpër-gri.

Emri i Projektit : Conceptual Minimalism, Emri i stilistëve : Helen Brasinika, Emri i klientit : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Shkallë E Vogël Zyre

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.