Revista Design
Revista Design
Karrige Teatri

Thea

Karrige Teatri MENUT është një studio projektimi e përqendruar në hartimin e fëmijëve, me objektivin e qartë të hedhjes së urës me atë për të rriturit. Filozofia jonë është të ofrojmë një vizion novator për mënyrën e jetës së një familje bashkëkohore. Ne prezantojmë THEA, një karrige teatri. Uluni dhe lyeni; krijoni historinë tuaj; dhe telefononi miqtë tuaj! Pika qendrore e THEA-s është mbrapa, e cila mund të përdoret si fazë. Ekziston një sirtar në pjesën e poshtme, e cila dikur hapet fsheh pjesën e pasme të karriges dhe lejon njëfarë privatesie për 'kukullën'. Fëmijët do të gjejnë kukullat e gishtërinjve në sirtarin e shfaqjeve me miqtë e tyre.

Emri i Projektit : Thea, Emri i stilistëve : Maria Baldó Benac, Emri i klientit : MENUT.

Thea Karrige Teatri

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.