Revista Design
Revista Design
Pastruesi I Dushit Për Personin Me Krah Të Vetëm

L7

Pastruesi I Dushit Për Personin Me Krah Të Vetëm Për një person të vetëm të përkohshëm ose të përhershëm të krahut, nuk është e lehtë të pastroni sqetullën, trupin e pasmë, bërrylin dhe pjesën e pasme të parakrahut. Pastruesit e murit të disponueshëm nuk e pastrojnë sqetullën konkave. Zgjatja e bërrylit për pastrimin e furçave të dushit kërkon një metodë shumë të vështirë të mbajtjes së furçës. L7 është që të zgjidhin këto probleme. L7 është një palë alumini me tuba në mur. Modeli i tij i thurur me diamant është për trupin e pasmë, bërrylin dhe pjesën e pasme të fërkimit të parakrahit. Qoshe e saj e përkulur është për pastrimin e sqetullave. Funksioni i saj i fundit është për grabitje.

Emri i Projektit : L7, Emri i stilistëve : Peter Lau, Emri i klientit : .

L7 Pastruesi I Dushit Për Personin Me Krah Të Vetëm

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.