Revista Design
Revista Design
Tryeza E Ngrënies

Chromosome X

Tryeza E Ngrënies Një tryezë ngrënieje e krijuar për të siguruar ulëse për tetë persona, të cilët bashkëveprojnë në aranzhim me shigjeta. E lartë është një X abstrakte, e bërë nga dy pjesë të ndryshme të theksuara nga një vijë e thellë, ndërsa e njëjta X abstrakte pasqyrohet në dysheme me strukturën e bazës. Struktura e bardhë është bërë nga tre pjesë të ndryshme për montim dhe transport të lehtë. Për më tepër, kontrasti i rimeso dru tik i sipërm dhe i bardhë për bazën u zgjodh për të lehtësuar pjesën e poshtme duke i dhënë më shumë theks në majën në formë të çrregullt, duke siguruar kështu një aludim për ndërveprim të ndryshëm të përdoruesve.

Emri i Projektit : Chromosome X, Emri i stilistëve : Helen Brasinika, Emri i klientit : BllendDesignOffice.

Chromosome X Tryeza E Ngrënies

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.