Revista Design
Revista Design
Karrige

Desire

Karrige Dëshira është një karrige e cila ka si qëllim të shtojë pasionin dhe epshin tuaj me formën e saj të qetë dhe ngjyrën e butë. Nuk është për njerëzit që kërkojnë të pushojnë, është një karrige për njerëzit e këqij që kërkojnë kënaqësi për të gjitha shqisat. Ideja origjinale u frymëzua nga forma e një loti, por gjatë modelimit ajo u shtrembërua në mënyrë që të merrte këtë figurë të butë dhe të këndshme, të provokonte një ndjenjë të dëshiron të preket, të përdoret, të jetë pronë juaj.

Emri i Projektit : Desire, Emri i stilistëve : Vasil Velchev, Emri i klientit : MAGMA graphics.

Desire Karrige

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.