Revista Design
Revista Design
Llamba

sa.de01

Llamba Sarah Dehandschutter krijon forma organike që vështirë se mund të ishin dizajnuar në letër, pasi ato rezultojnë drejtpërdrejt nga vetitë e materialit. Rroba e shtruar mbi një shufër të lakuar rezulton në një formë natyrale dhe elegante të zambakut. Për shkak të formës së tij asimetrike, ajo shfaqet ndryshe nga çdo këndvështrim, duke sugjeruar lëvizje të vazhdueshme. Kalaja riprodhohet në një myk, në gips të përforcuar. Drita reflektohet nga sipërfaqja e brendshme e bardhë e errët, duke krijuar një chiaroscuro titiluese, duke theksuar formën shumë të rrjedhshme. Llamba pezullohet nga një shufër metalike që mban formën në ekuilibër

Emri i Projektit : sa.de01, Emri i stilistëve : Sarah Dehandschutter, Emri i klientit : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Llamba

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.