Revista Design
Revista Design
Telekomandë

STILETTO

Telekomandë RC Stiletto është një telekomandë që funksionon me ndihmën e sensorëve gyro. Shokët e dizajnit me detajet elegante të TV-ve të reja të nivelit të lartë. Forma e hollë e Stiletos i ngjan një shkopi magjik. Detajet e saj si mbulesa e poshtme janë të veshura me prekje të buta dhe forma e lakuar po ofron një mbajtje të rehatshme për përdoruesin. Pjesa kozmetike në qendrën e sipërme të telekomandës mbledh butonat dhe krijon një pikë fokusi për përdoruesin, Ajo gjithashtu krijon një fushë personalizimi. Mbulesa e tyre jep reagime për rotacionin.

Emri i Projektit : STILETTO, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : Vestel Electronics Co..

STILETTO Telekomandë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.