Revista Design
Revista Design
Pini kafe dhe disk

LOA Coffee Cup

Pini kafe dhe disk Pirja kafe shënon fillimin e ditës, është pretekst për takime dhe përcakton fundin e drekës, duke mos harruar se për disa paraqet fillimin e orëve të zgjatura të punës dhe studimit. Duke jetuar, punuar dhe argëtuese janë hapësirat dhe aktivitetet që lidhen me aktin e kafe të pijshëm. Kjo është arsyeja pse dizajni i kupës është një avion i vazhdueshëm synon të miratojë teknikën e "origami" si shprehje morfologjik.

Emri i Projektit : LOA Coffee Cup, Emri i stilistëve : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Emri i klientit : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Pini kafe dhe disk

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.