Revista Design
Revista Design
Ndërtesa E Zyrës

FLOW LINE

Ndërtesa E Zyrës Hapësira në vend është e parregullt dhe e lakuar për shkak të murit të jashtëm të ndërtesës. Prandaj projektuesi zbaton konceptin e linjave të rrjedhës në këtë rast me shpresën për të krijuar një ndjenjë të rrjedhës dhe përfundimisht e kthyer në linja rrjedhëse. Së pari, kemi shkatërruar murin e jashtëm ngjitur me korridorin publik dhe kemi aplikuar tre zona funksionimi, Ne kemi përdorur një vijë rrjedhëse për të qarkulluar të tre zonat dhe linja e rrjedhës është gjithashtu hyrja në pjesën e jashtme. Kompania është e ndarë në pesë departamente, dhe ne përdorim pesë linja për t'i përfaqësuar ato.

Emri i Projektit : FLOW LINE, Emri i stilistëve : Kris Lin, Emri i klientit : .

FLOW LINE Ndërtesa E Zyrës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.