Revista Design
Revista Design
Grafika Për Shtëpinë E Pushimeve

SAKÀ

Grafika Për Shtëpinë E Pushimeve Studios PRIM PRIM krijoi identitetin vizual për shtëpinë e mysafirëve SAKÀ përfshirë: emrin dhe logon, dizajnin grafik për çdo dhomë (model simbol, modele muri, model për fotografi në mur, aplikacione jastëk etj.), Krijimin e faqes në internet, kartolinat, shënjat, kartat e emrave dhe ftesa. Do dhomë në shtëpi për mysafirë SAKÀ paraqet një legjendë të ndryshme të lidhur me Druskininkai (një qytet turistik në Lituani ku ndodhet shtëpia) dhe rrethinat e saj. Do dhomë ka simbolin e vet si fjalë kyçe nga legjenda. Këto ikona shfaqen në grafika të brendshme dhe objekte të tjera që formojnë identitetin e saj vizual.

Emri i Projektit : SAKÀ, Emri i stilistëve : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Emri i klientit : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Grafika Për Shtëpinë E Pushimeve

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.