Revista Design
Revista Design
Ekspozita E Projektimit / Shitjes

dieForm

Ekspozita E Projektimit / Shitjes Bothshtë si dizajni ashtu edhe koncepti i ri operacional që e bëjnë ekspozitën "dieForm" kaq inovative. Të gjitha produktet e sallë ekspozite virtuale janë fizikisht në ekran. Vizitorët nuk janë hutuar nga produkti, as nga reklamimi dhe as nga stafi i shitjeve. Informacione shtesë për secilin produkt mund të gjenden në ekranet multimedia ose përmes kodit QR në sallë ekspozite virtuale (aplikacioni dhe uebsajti), ku produktet gjithashtu mund të porositen në vend. Koncepti lejon që një gamë emocionuese e produkteve të shfaqet duke theksuar produktin sesa markën.

Emri i Projektit : dieForm, Emri i stilistëve : Gessaga Hindermann GmbH, Emri i klientit : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Ekspozita E Projektimit / Shitjes

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.