Revista Design
Revista Design
Qendër Të Vëmendjes, Ndriçuesi I Brendshëm

Zen

Qendër Të Vëmendjes, Ndriçuesi I Brendshëm Zen është një qendër e vëmendjes e re dhe plotësisht e personalizueshme, për të përmbushur çdo nevojë teknike të klientëve dhe siguron, përveç kësaj, bukurinë estetike të një pjese autentike të dizajnit të brendshëm. Zen është një nga ndriçuesit më të vegjël në treg. Kështu, ZEN është shumë më mirë i integruar në mjediset ku është instaluar, pa prani gjeneruese dhe pushtuese. Kjo arrihet, gjithashtu, duke qenë shumë e personalizueshme me ngjyra, dru natyral, etj. Dizajni i Zen-it bazohet në forma të pa kohë, të orientuara drejt funksionalitetit dhe thjeshtësisë, gjuetisë për një bukuri të qëndrueshme, të qetë dhe të dukshme.

Emri i Projektit : Zen, Emri i stilistëve : Rubén Saldaña Acle, Emri i klientit : Arkoslight.

Zen Qendër Të Vëmendjes, Ndriçuesi I Brendshëm

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.