Revista Design
Revista Design
Ngarkuesi I Rrotave

Arm Loader

Ngarkuesi I Rrotave Një hamall i cili kryesisht funksionon mbi baza të pabarabarta mund të shkaktojë që shoferi të përjetojë sëmundje të rëndë në lëvizje dhe gjithashtu të bëjë që ata të ndjejnë lodhje të shpejtë. Sidoqoftë, 'ARM LOADER' lejon njohjen e pikave të koordinatave në tokë dhe ndihmon ulësen e shoferit të jetë e qëndrueshme dhe jo e zhveshur. Prandaj, ndihmon shoferin të mos ndjehet i lodhur dhe i lejon ata të kryejnë punën e tyre të sigurt.

Emri i Projektit : Arm Loader, Emri i stilistëve : Hoyoung Lee, Emri i klientit : DESIGNSORI.

Arm Loader Ngarkuesi I Rrotave

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.