Revista Design
Revista Design
Restoranti

pleasure

Restoranti Kënaqësia e të jetuarit të një jete arti. Zgjatja dhe Vazhdimi. Përmes shtrirjes së formave të tavanit dhe hapësirave të dyshemesë, dhe izolimit të konturit të tyre të vazhdueshëm, që shkon drejt e këtu ose errësohet atje, duke reflektuar një forcë veprimi që përfshin majat dhe luginat në jetë. Ndërsa ambientet e shtresuara dhe morfomat lëvizin, imazhet e bukurisë janë ngjitur në hapësirë. Kabina hapësinore të jetë e lëngshme dhe transparente, ndërsa ruan ndarjet e ndarjeve të ndryshme. Me rregullimin e zgjuar të hapësirës, intimiteti mund të ekzistojë në mes të ndarjeve.

Emri i Projektit : pleasure, Emri i stilistëve : Yu-Wen Chiu (Vita), Emri i klientit : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restoranti

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.