Revista Design
Revista Design
Lodra Prej Druri Të Luajtshme, Të Luajtshme

Tumbler" Contentment "

Lodra Prej Druri Të Luajtshme, Të Luajtshme Si të keni një ylber? Si të përqafoni një erë verore? Jam prekur gjithmonë nga disa gjëra delikate dhe ndihem shumë e kënaqur dhe e lumtur. Si të ruani dhe si të zotëroni? Mjaft është po aq mirë sa festa. Do të doja të formoja llojet e ndryshme të materialeve në një mënyrë të thjeshtë dhe qesharake. Lërini fëmijët të luajnë me ta për të njohur botën fizike, të stimulojnë imagjinatën e tyre dhe t'i ndihmojnë ata të kuptojnë mjedisin e tyre përreth.

Emri i Projektit : Tumbler" Contentment " , Emri i stilistëve : Sha Yang, Emri i klientit : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Lodra Prej Druri Të Luajtshme, Të Luajtshme

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.