Revista Design
Revista Design
Shpërndarësi I Aromave

Magic stone

Shpërndarësi I Aromave Magic Stone është shumë më tepër sesa një pajisje shtëpiake, është në gjendje të krijojë një atmosferë magjike. Forma e tij është frymëzuar nga natyra, duke menduar për një gur, të zbutur nga uji i një lumi. Elementi i ujit përfaqësohet në mënyrë simbolike nga vala që ndan pjesën e sipërme nga trupi i poshtëm. Uji është elementi kryesor i këtij produkti që përmes ultrazërit atomizon ujin dhe vajin e aromatizuar, duke krijuar një avull të ftohtë. Motivi i valës, shërben për të krijuar atmosferën përmes dritës LED që ndryshon pa probleme ngjyrat. Duke goditur mbulesën, aktivizoni butonin e kapacitetit që kontrollon të gjitha funksionet.

Emri i Projektit : Magic stone, Emri i stilistëve : Nicola Zanetti, Emri i klientit : Segnoinverso Srl.

Magic stone Shpërndarësi I Aromave

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.