Revista Design
Revista Design
Karrige Dentare Për Fëmijë

ROI

Karrige Dentare Për Fëmijë Dizajni i ROI u krijua me qëllim të tërheqjes së vëmendjes së përdoruesit përfundimtar në mënyrë që ta bëjë atë të harrojë, nëse është e mundur, frikën dhe ankthin e shkaktuar nga ekzaminimi mjekësor. Kjo njësi dentare nuk ka një funksion teknologjik ndryshe nga ato në treg por elementët që e përbëjnë atë kanë një pamje të re në mënyrë që të angazhohen në një mënyrë pozitive që fëmija të fillojë të krijojë një marrëdhënie me dentistin.

Emri i Projektit : ROI, Emri i stilistëve : Roberta Emili, Emri i klientit : Roberta Emili.

ROI Karrige Dentare Për Fëmijë

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.