Revista Design
Revista Design
Tryeza

Tavolo Livelli

Tryeza Tavolo Livelli është për krijimin e hapësirës së dobishme në vendet e harruara. Tavolo Livelli është një tavolinë shtresore, tabela me dy tabletops. Hapësira midis dy tabelave mund të përdoret për të ruajtur një laptop, libra, revista, etj. Këmbët e vendosura diagonalisht krijojnë një hije të venitur bukur midis dy tabletopove, duke luajtur me perceptimin tuaj. Të gjitha sipërfaqet X dhe Y - tabletops dhe këmbët - kanë të njëjtën trashësi.

Emri i Projektit : Tavolo Livelli, Emri i stilistëve : Wouter van Riet Paap, Emri i klientit : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Tryeza

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.