Revista Design
Revista Design
Posterat

Disease - Life is Golden

Posterat Ky projekt lindi nga dëshira për të krijuar disa koncepte që mund të përshkruajnë një mjedis shoqëror në një mënyrë të pazakontë dhe të sensibilizojnë shikuesin në një mënyrë miqësore. Ideja që qëndron është të marrim sëmundje dhe t'i bëjmë ata vizualisht tërheqës dhe intrigues. Sëmundja është diçka e keqe, por mund të shihet në një mënyrë tjetër.

Emri i Projektit : Disease - Life is Golden, Emri i stilistëve : Giuliano Antonio Lo Re, Emri i klientit : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Posterat

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.