Revista Design
Revista Design
Pëlhura Prekëse

Textile Braille

Pëlhura Prekëse Tekstil univerzal industrial i jakardit mendohet si një përkthyes për njerëzit e verbër. Kjo pëlhurë mund të lexohet nga njerëz me shikim të mirë dhe ka për qëllim që ata të ndihmojnë njerëzit e verbër që kanë filluar të humbasin shikimin ose kanë probleme me shikimin; në mënyrë që të mësojnë sistemin e gërshetave me një material miqësor dhe të zakonshëm: pëlhurë. Ai përmban alfabetin, numrat dhe shenjat e pikësimit. Nuk shtohen ngjyrat. Shtë një produkt në shkallë gri si një parim i pa perceptimit të dritës. Shtë një projekt me kuptim shoqëror dhe shkon përtej tekstileve tregtare.

Emri i Projektit : Textile Braille, Emri i stilistëve : Cristina Orozco Cuevas, Emri i klientit : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Pëlhura Prekëse

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.