Revista Design
Revista Design
Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës

Pharmacy Gate 4D

Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës Koncepti krijues bazohet në kombinimin e përbërësve materialë dhe jomaterial, të cilët së bashku krijojnë një platformë mediatike. Pika qendrore e kësaj platforme karakterizohet nga një tas i madh, si simbol i një gote alkoolike abstrakte, mbi të cilën parashikohet një diagram holografik i një fije lundruese të ADN-së. Ky hologram ADN, i cili në fakt përfaqëson parullën "Një premtim për jetën", rrotullohet ngadalë dhe sugjeron lehtësinë e jetës së një organizmi njerëzor pa simptoma. Hologrami rrotullues i ADN-së, jo vetëm që përfaqëson rrjedhën e jetës, por edhe marrëdhënien midis dritës dhe vetë jetës.

Emri i Projektit : Pharmacy Gate 4D, Emri i stilistëve : Peter Stasek, Emri i klientit : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Koncepti I Arkitekturës Së Korporatës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.