Revista Design
Revista Design
Pallto Që Mund Të Jetë E Konvertueshme

Eco Furs

Pallto Që Mund Të Jetë E Konvertueshme Pallto që mund të jetë 7-në-1 është frymëzuar nga zonjat e zënë në karrierë që zgjedhin veshjet e përditshme unike, ekologjike dhe funksionale. Në të, tekstili i vjetër, por përsëri trendy, i qepur skandinave Rya Rug është riinterpretuar në një mënyrë moderne, e cila rezulton me rroba të leshta të pajisura me lesh, të cilat janë si furs për sa i përket performancës së tyre. Dallimi është në detaje dhe mirëdashësi e kafshëve dhe mjedisit. Përgjatë viteve Eco Furs janë testuar në klimë të ndryshme dimërore evropiane që kanë ndihmuar në zhvillimin e cilësive të kësaj pallto dhe pjesëve të tjera të fundit në përsosje.

Emri i Projektit : Eco Furs, Emri i stilistëve : Heli Miikkulainen-Gilbert, Emri i klientit : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Pallto Që Mund Të Jetë E Konvertueshme

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.