Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

Multimedia exhibition Lsx20

Dizajni I Ekspozitës Një ekspozitë multimediale iu kushtua 20 vjetorit të ri-futjes së parave të monedhës kombëtare. Qëllimi i ekspozitës ishte prezantimi i kornizës së trinitetit mbi të cilin u bazua projekti artistik, përkatësisht kartëmonedhave dhe monedhave, autorët - 40 artistë të shquar Letonezë të zhanreve të ndryshme krijuese - dhe veprat e tyre artistike. Koncepti i ekspozitës lindi nga grafiti ose plumbi që është boshti qendror i një lapsi, një mjet i zakonshëm për artistët. Struktura grafit shërbeu si elementi kryesor i projektimit të ekspozitës.

Emri i Projektit : Multimedia exhibition Lsx20, Emri i stilistëve : Design studio H2E, Emri i klientit : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.