Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Glazov

Identiteti I Korporatës Glazov është një fabrikë e mobiljeve në një qytet me të njëjtin emër. Fabrika prodhon mobilje të lira. Meqenëse dizajni i mobiljeve të tilla është mjaft gjenerik, u vendos që koncepti i komunikimit të bazohet në shkronjat origjinale 3D "prej druri", fjalët e përbëra nga letra të tilla simbolizojnë grupe mobiljesh. Letrat përbëjnë fjalët "mobilje", "dhomë gjumi" etj ose emrat e koleksionit, ato pozicionohen në mënyrë që të ngjajnë me copa mobiljesh. Shkronjat 3D të përshkruara janë të ngjashme me skemat e mobiljeve dhe mund të përdoren në shkrimi ose mbi sfondet fotografike për identifikimin e markës.

Emri i Projektit : Glazov, Emri i stilistëve : Mikhail Puzakov, Emri i klientit : Glazov furniture factory.

Glazov Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.