Revista Design
Revista Design
Qendra E Transportit

Viforion

Qendra E Transportit Projekti është një HUB Transporti që lidh vendbanimet urbane përreth në zemër të jetës dinamike në mënyrë të lehtë dhe efikase të gjeneruar nga shkrirja e sistemeve të ndryshme të transportit si stacioni hekurudhor, stacioni i metrosë, kuverta e nilit dhe stacioni i autobusëve përveç shërbimeve të tjera për të konvertuar vendi për të qenë katalizator për zhvillimin e ardhshëm.

Emri i Projektit : Viforion, Emri i stilistëve : Ahmed Khaled, Emri i klientit : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Qendra E Transportit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.