Revista Design
Revista Design
Uebfaqja E E-Cormmerce

Noritake

Uebfaqja E E-Cormmerce Bërë një vit më parë, ky ishte një projekt i dizajnit të sheshtë të flamurit kur dizajni i sheshtë nuk ishte në trend. Ky dizajn përmban formatimin e pllakave për produktet dhe sistemin e rrjetit të tërë sitit. Unë krijova edhe markën unike në footer me tipografi delikate, por të detajuar. Ky koncept në uebfaqe ishte të krijonte një dizajn të thjeshtë, elegant, që kishte kuptim duke përdorur hapësirën e përshtatshme hapësinore dhe elementët e dizajnit të sheshtë.

Emri i Projektit : Noritake, Emri i stilistëve : Jade(Jung Kil) Choi, Emri i klientit : Noritake.

Noritake Uebfaqja E E-Cormmerce

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.