Revista Design
Revista Design
Revistë

Going/Coming

Revistë Bazuar në idenë e nisjeve dhe mbërritjeve, kjo revistë e bordit është e ndarë në dy pjesë: Shkuarja / Ardhja. Shkuarja ka të bëjë me qytetet evropiane, përvojat e udhëtimit dhe sugjerimet për të shkuar jashtë vendit. Përfshinë një pasaportë të një personazhi të famshëm në çdo botim. Pasaporta e "Republikës së Udhëtarëve" ka informacione personale për atë person dhe intervistën e tyre. Ardhja ka të bëjë me idenë se më e mira e një udhëtimi është kthimi në shtëpi. Flet për dekorimin e shtëpisë, gatimin, aktivitetet që kanë të bëjnë me familjen tonë dhe artikujt për të shijuar më mirë shtëpinë tonë.

Emri i Projektit : Going/Coming, Emri i stilistëve : Catarina Jordão, Emri i klientit : .

Going/Coming Revistë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.