Revista Design
Revista Design
Çanta E Kyçjes Së Kombinimit

The Colored Lock Bag

Çanta E Kyçjes Së Kombinimit The Blloku ’është bravë kombinimi me ngjyra. Njerëzit mund ta hapin çantën me ndeshje ngjyrash, jo vetëm me numra. Këto pajisje të modës përdoren për çanta. Mund të bëhen modele të ndryshme të jashtme të çanta dhe njerëzit mund t'i identifikojnë këto çanta me nënshkrimin e bllokimit të kombinuar me ngjyra. Përdoruesit bëjnë vetë fjalëkalimin e tyre të ngjyrave për të personalizuar individët. Për suksesin e këtij projekti, u përdorën shumë metoda të procesit të bërjes si skuqja e ajrit, trajtimi i lëkurës, shtresa me ngjyra, etj. Projektuesi dhe prodhuesi i drejtpërdrejtë është Jiwon, Shin.

Emri i Projektit : The Colored Lock Bag, Emri i stilistëve : jiwon, Shin., Emri i klientit : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Çanta E Kyçjes Së Kombinimit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.