Revista Design
Revista Design
Grupi I Kafesë

Relax

Grupi I Kafesë Qëllimi kryesor i grupit është të inkurajojë ushqimin e marrëdhënieve. Ai synon të sjellë përsëri traditën e vjetër të pirjes së kafesë së bashku në botën e sotme të shpejtë. Ansambli i betonit industrial dhe prej porcelani delikate krijon një kontrast të pazakontë dhe strukturat e ndryshme nxjerrin në pah njëri-tjetrin. Qëllimi i forcimit të marrëdhënieve të grupit manifestohet në format plotësuese të sendeve. Meqenëse gotat nuk mund të qëndrojnë më vete, vetëm kur vendosen në tabaka e tyre të përbashkët, grupi i kafesë i nxit njerëzit të bisedojnë me njëri-tjetrin ndërsa kanë kafe.

Emri i Projektit : Relax, Emri i stilistëve : Rebeka Pakozdi, Emri i klientit : Pakozdi.

Relax Grupi I Kafesë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.