Revista Design
Revista Design
Mikser Pellgut Të Rubinetit

Straw

Mikser Pellgut Të Rubinetit Dizajni i mikserit të basenit të rubinetit Straw është frymëzuar në format tubulare të kashtave të pijshëm të rinj dhe argëtues që vijnë me një pije freskuese gjatë verës ose një pije të nxehtë në dimër. Me këtë projekt kemi dashur të krijojmë njëkohësisht një objekt të dizajnit bashkëkohor, dashamirës dhe argëtues. Duke supozuar pellgun si enë, ideja fillestare që synonte të nënvizonte rubinetin si element kontakti me përdoruesin, ashtu si kashtat e pirjes janë pika e kontaktit me një pije.

Emri i Projektit : Straw, Emri i stilistëve : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Emri i klientit : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Mikser Pellgut Të Rubinetit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.