Revista Design
Revista Design
Karriera Shumëfunksionale

oUeat

Karriera Shumëfunksionale nuun kids design bashkë-themeluar nga Bruna Vila dhe Núria Motjé, harton dhe prodhon mobilje shumëfunksionale për fëmijë, me një linjë të veçantë për shtëpitë me binjakë ose motra të motave të ngjashme. E bërë nga mbarime prej druri dhe tabela të bardha, koleksioni është dedikuar fëmijëve nga 6 muaj deri në 10 vjeç dhe është krijuar për të stimuluar kreativitetin dhe lojën, aktivitetin kryesor të fëmijërisë. Për më tepër, kjo mobilje mund të riciklohet dhe ripërdoret vazhdimisht, dhe zë hapësirën më të vogël të mundshme, për ta përshtatur atë me nevojën e secilit moment.

Emri i Projektit : oUeat , Emri i stilistëve : nuun kids design, Emri i klientit : Nuun kids design.

oUeat  Karriera Shumëfunksionale

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.