Revista Design
Revista Design
Unaza

Pollen

Unaza Secila pjesë është një interpretim i një fragmenti të natyrës. Natyra bëhet një pretekst për t’i dhënë jetë xhevahireve, duke luajtur me dritat e teksteve dhe hijet. Qëllimi është të sigurojmë një xhevahir me forma të interpretuara pasi natyra do t'i dizajnonte ata me ndjeshmërinë dhe sensualitetin e saj. Të gjitha pjesët janë bërë me dorë të përfunduara për të përmirësuar tekstilet dhe veçoritë e xhevahirit. Stili është i pastër për të arritur substancën e jetës bimore. Rezultati i jep një pjese si unike ashtu dhe e përjetshme e lidhur thellësisht me natyrën.

Emri i Projektit : Pollen, Emri i stilistëve : Christine Alexandre, Emri i klientit : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Unaza

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.