Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Mundipharma Singapore

Dizajni I Brendshëm I Zyrës Dekori i zonës së pritjes krijon një ndjenjë shumë moderne për zyrën, si një ngritës të ri të fytyrës, i kompletuar me drita rrethore, panele xhami të plota, afishe të ngrira, banak me mermer të bardhë, karrige me ngjyra dhe forma të ndryshme gjeometrike për ta zbritur atë. Dizajni i ndritshëm dhe i guximshëm është një tregues i qëllimit të projektuesit për të nxjerrë imazhin e korporatës, veçanërisht me përzierjen e logos së kompanisë në murin e veçorive. Së bashku me paraqitjen e përpiktë të ndriçimit në zonat strategjike, zona e pritjes është shumë e fortë për sa i përket modelimit dhe megjithatë paraqet në heshtje tërheqjen e saj estetike.

Emri i Projektit : Mundipharma Singapore, Emri i stilistëve : Priscilla Lee Pui Kee, Emri i klientit : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.