Revista Design
Revista Design
Gjerdan Dhe Karficë Zbukurimi

I Am Hydrogen

Gjerdan Dhe Karficë Zbukurimi Dizajni është frymëzuar nga filozofia Neoplatonike e makrocosmës dhe mikrokozmosit, duke parë të njëjtat modele të riprodhuara në të gjitha nivelet e kozmosit. Duke referuar raportin e artë dhe sekuencën e Fiborës, gjerdanja përmban një model matematikor që imiton modelet e phyllotaxis të vëzhguara në natyrë, siç shihet në lulediellët, daisies, dhe bimë të ndryshme. Torusi i artë përfaqëson Universin, i mbështjellur me strukturën e hapësirës-kohës. "Unë jam hidrogjen" njëkohësisht përfaqëson një model të "Konstantja Universale e Dizajnit" dhe një model i vetë Universit.

Emri i Projektit : I Am Hydrogen, Emri i stilistëve : Ezra Satok-Wolman, Emri i klientit : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Gjerdan Dhe Karficë Zbukurimi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.