Revista Design
Revista Design
Banimi

Baan Citta

Banimi Koncepti kryesor i projektimit ishte krijimi i një Shambhala në Tokë - një mbretëri mitike e përshkruar si "toka e pastër" në tekstet e lashta budiste. Budistët besojnë se krijimi i Shambhala është krijimi i parajsës shpirtërore të fundit. Një nga aspektet më qetësuese por edhe befasuese të dizajnit Baan Citta është përdorimi i ngjyrës. Në mënyrë konservatore, ngjyrat neutrale janë skema e spikatur e ngjyrave e zgjedhur nga projektuesit për shtëpitë moderne. Baan Citta demonstron modernitetin e gëzimeve të ngjyrave në një paletë neutrale mes ngjyrave të Tokës në natyrë.

Emri i Projektit : Baan Citta, Emri i stilistëve : Catherine Cheung, Emri i klientit : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Banimi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.