Revista Design
Revista Design
Hapësira Për Zyra

C&C Design Creative Headquarters

Hapësira Për Zyra Selia krijuese e C&C Design ndodhet në një punëtori post-industriale. Ndërtesa e saj është shndërruar nga një fabrikë me tulla të kuqe në vitet 1960. Duke marrë parasysh mbrojtjen e situatës aktuale dhe kujtesën historike të ndërtesës, ekipi i Dizajnit ka provuar të pamundurën për të shmangur dëmtimin e ndërtesës origjinale në dekorimin e brendshëm. Një shumë e bredhit dhe bambusit përdoren në modelimin e brendshëm. Hapja dhe mbyllja dhe ndryshimi i hapësirave janë konceptuar me zgjuarsi. Modelet e ndriçimit për rajone të ndryshme pasqyrojnë atmosfera të ndryshme vizuale.

Emri i Projektit : C&C Design Creative Headquarters, Emri i stilistëve : Zheng Peng, Emri i klientit : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Hapësira Për Zyra

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.