Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm

CRONUS

Dizajni I Brendshëm Ky lokal i anëtarëve synon drejtuesit që janë të prirur të kalojnë netët elegant të qytetit. Do të thotë që do të ndjeni diçka të veçantë dhe të jashtëzakonshme për ata që duan të bëhen anëtar dhe që janë të gatshëm ta përdorin këtë bar. Për më tepër, pasi të filloni të përdorni këtu, përdorshmëria dhe komoditeti do të luajnë një domethënie të madhe për formën e operacionit. Ju mund t'i gjeni këto dy aspekte të përmendura më lart mjaft të çuditshme, dhe të jepni vetëm prekjen e duhur, ishte sfida jonë. Në të vërtetë, kjo "dy aspekte" ishte fjalen për hartimin e këtij sallë pritjeje.

Emri i Projektit : CRONUS, Emri i stilistëve : Aiji Inoue, Emri i klientit : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS Dizajni I Brendshëm

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.