Revista Design
Revista Design
Automjet

Shark

Automjet Peshkaqeni është një mjet koncept i cili mund të shndërrojë forcën e Drag-it në një forcë të dobishme për të fluturuar. Filozofia e Dizajnit të Peshkaqenit është që së pari të kap forcën e Dragës dhe kur automjeti ngrihet nga toka për shkak të rezistencës së rrjedhës së ajrit, ai do të kalojë rrjedhën e ajrit nëpër vrimat në krahët e tij. Këto vrima do të hapen dhe mbyllen shpejt dhe në një mënyrë që Peshkaqeni të mund ta mbajë veten më të ekuilibruar.

Emri i Projektit : Shark, Emri i stilistëve : Amin Einakian, Emri i klientit : Amin Einakian.

Shark Automjet

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.