Revista Design
Revista Design
Lojë Prej Druri

BlindBox

Lojë Prej Druri BlindBox është një lojë prej druri e cila ndërthur enigmat me lojërat e kujtesës dhe forcon ndjenjat si dëgjimi dhe prekja. Isshtë një lojë e bazuar në kthesë për dy lojtarë. Lojtari që grumbullon mermeret e tij / saj para se lojtari tjetër të fitojë. Vizatimet horizontale zhvendosen nga lojtarët për të lidhur vrimat në mes të tyre për të krijuar shtigje vertikale që mermeret të bien poshtë. Lojë kërkon një aftësi strategjike të të menduarit për të bllokuar kundërshtarin tuaj, një memorie të mirë për lëvizjet e duhura dhe vëmendje të lartë për të bërë atje ku mermerët lëvizin në.

Emri i Projektit : BlindBox, Emri i stilistëve : Ufuk Bircan Özkan, Emri i klientit : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Lojë Prej Druri

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.