Revista Design
Revista Design
Restorant

Kalamis Liman Restaurant

Restorant Restoranti Kalamis Liman u krijua nga Atölye Një Architecture. Një film i animuar ishte i nevojshëm për prezantimin e projektit. Qëllimi i filmit të animuar i cili është përgatitur nga Ayhan Güneri Architects, ishte pasqyruar realizmi i restorantt. Faza e modelimit të periudhës 10 ditore Kalamis Liman Restorant, i përbërë nga 1600 katrorë 64 sekonda animim në skenë interpretuese, kanë përfunduar në 800 orë. Prezantimi i projektit i përgatitur për animacion, 3dsmax, programe me rreze v; hardwareshtë përdorur pajisje xeon 16-bërthamore 48 GB ram dell në stacionin e punës.

Emri i Projektit : Kalamis Liman Restaurant, Emri i stilistëve : Ayhan Güneri, Emri i klientit : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restorant

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.