Revista Design
Revista Design
Qendra Tregtare

Fluxion

Qendra Tregtare Frymëzimi i këtij programi vjen nga kodrat e milingonave e cila ka një strukturë unike. Megjithëse struktura e brendshme e kodrave të milingonave është shumë komplekse, ajo mund të ndërtojë një mbretëri të madhe dhe të urdhëruar. Kjo ilustron strukturën arkitekturore të saj është jashtëzakonisht e arsyeshme. Ndërkohë, pjesa e brendshme e harqeve të këndshëm të kodrave të milingonave ndërtojnë një pallat imponues, i cili duket tepër i hollë. Prandaj, projektuesi përdor mençurinë e milingonës për referencë për të ndërtuar hapësirë artistike dhe të ndërtuar mirë, si dhe kodra të milingonave.

Emri i Projektit : Fluxion, Emri i stilistëve : Zhipeng Kang, Emri i klientit : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Qendra Tregtare

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.