Revista Design
Revista Design
Posteri Reklamues

Amal Film Festival

Posteri Reklamues Posteri u frymëzua nga festimi i gëzuar në festivale. Dizajni u krijua për të përqafuar dhe festuar dallimet që ekzistojnë në kulturën e pasur spanjolle. Ndërsa Spanja është një vend shumë-kulturor që është i pasur me historinë dhe identitetin e tij, posteri ishte krijuar për të nxjerrë në pah shpresën midis evropianëve dhe arabëve, myslimanëve dhe të krishterëve. Projekti u hartua në studion Barnbrook, Londër, Mbretëria e Bashkuar. U deshën 1 javë që të hartohej posteri. Ngjyrat, lloji dhe simbolet e përdorura u frymëzuan nga kryqëzimi midis kulturës spanjolle dhe arabe.

Emri i Projektit : Amal Film Festival, Emri i stilistëve : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Emri i klientit : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Posteri Reklamues

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.