Revista Design
Revista Design
Libri

Brazilian Cliches

Libri "Klishet braziliane" ishte e përbërë duke përdorur imazhe nga një katalog i vjetër i klisheve me shkronja braziliane. Por arsyeja e titullit të saj nuk është vetëm për shkak të klisheve të përdorura për përbërjen e ilustrimeve të saj. Në kthesën e secilës faqe, ne ekzekutojmë në lloje të tjera klishesh braziliane: ato historike, si ardhja e Portugezëve, katekizimi i indianëve vendas, ciklet ekonomike të kafesë dhe ari ... madje përfshin klishe bashkëkohore braziliane, plot bllokime trafiku, borxhet, godinat e mbyllura dhe tjetërsimi - Portretizuar në një rrëfim vizual të parëndësishëm bashkëkohor.

Emri i Projektit : Brazilian Cliches, Emri i stilistëve : Gustavo Piqueira, Emri i klientit : .

Brazilian Cliches Libri

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.