Revista Design
Revista Design
Llamba E Tavolinës

Aida

Llamba E Tavolinës Personalisht, unë frymëzoj nga kafshët në natyrë dhe në shumicën e modeleve të mia preferoj të vendos forma natyrale sesa të përdor forma gjeometrike. Llamba tavolinë është një nga objektet e mia të preferuara në modelimin e brendshëm. Dizajni i kësaj llambë tavolinë është frymëzuar nga Horn of ram (lagësht). Jam përpjekur të krijoj një formë skulpturore dhe dekorative, duke funksionuar si një llambë tryeze.

Emri i Projektit : Aida, Emri i stilistëve : Ali Alavi, Emri i klientit : Ali Alavi design.

Aida Llamba E Tavolinës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.