Revista Design
Revista Design
Ajo Është Një Tigan Wc Muri

SEREL Purity

Ajo Është Një Tigan Wc Muri Ndërsa tasi i tualetit i Pastërtisë hyn në mbizotërimin e tranzicioneve të buta, ai gjithashtu lë fllad të thjeshtë dhe minimal në mjedis. Jo vetëm që prek përdoruesin e tij me estetikën e tij, por gjithashtu takohet me pastërti dhe pafajësi dhe respekton natyrën. Qasja e përgjithshme në modelin e vendosur për mbulesën e sediljeve, vendosja e mekanizmave për lehtësimin e çmontimit, mekanizëm i bllokimit të sediljeve të tualeteve është butonat e kontrollit të funksionit që duhet të futen në pjesën e brendshme të grupit të kapakut. Butonat të cilët kontaktohen nga përdoruesi vendosen në zonat të cilat janë më të vështirat për t'u ndotur, kështu që kjo siguron një avantazh shtesë në lidhje me higjenën.

Emri i Projektit : SEREL Purity, Emri i stilistëve : SEREL Seramic Factory, Emri i klientit : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Ajo Është Një Tigan Wc Muri

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.