Revista Design
Revista Design
Lavanderi I Dyfishtë

4Life

Lavanderi I Dyfishtë Lavatina e dyfishtë zë vendin e saj në banjë me formën e saj të ngurtë dhe përdorimin funksional. Lavaman është projektuar për t'i dhënë përdoruesit të tij mundësinë për të përdorur produktin si pellgun e vetëm dhe legenin e dyfishtë në të njëjtën kohë. Në përdorimin e pellgut të vetëm, produkti ofron një zonë të madhe rafte; në përdorimin e legenit të dyfishtë, rafti anulohet dhe formohet një pellgje e re dhe në këtë mënyrë pellgu mund të përdoret nga dy persona në të njëjtën kohë. Duke anuluar aspektin e raftit, rafti i cili nuk përdoret më mund të përdoret si raft në mobiljet e banjës me elementë montimi të parashikuar kur kërkohet.

Emri i Projektit : 4Life, Emri i stilistëve : SEREL Seramic Factory, Emri i klientit : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Lavanderi I Dyfishtë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.