Revista Design
Revista Design
Lavaman

Serel Wave

Lavaman Lavatrice SEREL Wave zë vendin e saj në banjë moderne me linjat e saj nominuese, zgjidhje funksionale dhe cilësi mbresëlënëse. SEREL lavatrice me valë; ndërsa ndryshon perceptimin aktual të lavazrit të dyfishtë me formën e tij unike të tasit, ai gjithashtu përfshin përdorimin e të rriturve dhe fëmijës së bashku me formën e tij estetike. Përveç përdorimit si legen për fëmijë, ai siguron funksion për abdesin dhe pastrimin e këpucëve i cili është në përdorim në kulturën islamike. Qasja e përgjithshme në hartimin e lavamanit është modernizmi dhe funksionalizmi. Kjo qasje ndikon në mënyrë kaq të rëndësishme në modelimin.

Emri i Projektit : Serel Wave, Emri i stilistëve : SEREL Seramic Factory, Emri i klientit : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Lavaman

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.