Revista Design
Revista Design
Sinjal Trafiku

Don Luis

Sinjal Trafiku "Shumë vende kanë filluar të zbatojnë politika për të inkurajuar ecjen si një mënyrë të rëndësishme të transportit. Rreziku i këmbësorëve rritet kur modelimi i rrugës nuk planifikon dhe siguron mekanizmat e kontrollit të trafikut që veçojnë këmbësorët nga automjetet. Përplasjet e trafikut në përgjithësi vlerësohet të kushtojnë midis 1 dhe 2% të produktit kombëtar bruto ”(OBSH). Don Luis është një sinjal trafiku 3D që lidhet me një vijë të verdhë 2D të pikturuar në trotuar për të shmangur këmbësorët të kalojnë rrugën në një vend tjetër për të zebër. Hartuar me një analizë sociokulturore dhe jo thjesht nga udhëzimet estetike.

Emri i Projektit : Don Luis, Emri i stilistëve : CasBeVilla Team, Emri i klientit : CasBeVilla Team.

Don Luis Sinjal Trafiku

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.