Revista Design
Revista Design
Sendet E Tryezës Për Fëmijë

Nyx

Sendet E Tryezës Për Fëmijë Dizajni bashkëpunues ka kufij të pakufishëm dhe ka qenë në burimin e këtij projekti. Takëmet e tavolinës Nyx Kids janë një bashkëpunim unik midis një djali 10 vjeçar Elijah Robineau dhe një stilisti të talentuar Alex Petunin. Si fëmijë kemi ëndrra të mrekullueshme por si të rritur, ne kemi mësuar të vendosim kufij dhe kufij për botën e vërtetë. Koleksioni gjallërues i takave të zhvilluara nën markën futuristike të YORB DESIGN ka marrë gjithashtu një veçori shumë unike të lejimit të dizajnit të plotë me porosi. Përdoruesi i saj mund të zgjedhë modelin, ngjyrën dhe formën e vet në linjë duke i dhënë asaj një ndjenjë përkatëse.

Emri i Projektit : Nyx, Emri i stilistëve : Alex Petunin & Elijah Robineau, Emri i klientit : YORB DESIGN.

Nyx Sendet E Tryezës Për Fëmijë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.